Despre mine

cropped-cropped-img_6472.jpg


boerescu

„O vorbă” circulă printre bloggeri, iar aceasta este că secțiunea „Despre mine” ar trebui să reprezinte echivalentul unui CV al blogului.

Eu am să mă conformez standardului și am să vă scriu despre activitatea mea de blogger.

the begginingAm început să scriu primul blog în urmă cu aproximativ 5 ani, undeva pe la vârsta de 18 ani, perioadă în care luau sfârșit anumite etape din viața mea și noi drumuri mi se croiau înainte.

Primele articole le-am considerat ca fiind pagini rupte din jurnalul meu, rescrise și împărtășite cu cititorii mei. Scriam despre mine, despre întâmplările din viața mea, unele ușor umoristice iar altele mai puțin ilare. Încurajator a fost faptul că toate aceste povestiri au reușit să acapareze atenția cititorilor și odată cu aceasta, la scurt timp au apărut și reacțiile audienței.

the time

Nu am avut parte de experiențe neplăcute. Criticile au fost constructive și recunosc că au fost cele care m-au ajutat să îmi definesc și să îmi perfecționez stilul de a scrie.

Tot acest feedback m-a inspirat și mai ales m-a încurajat să continui să scriu, de această dată însă, stabilindu-mi un scop: acela ca scrierile mele să fie de folos cititorilor mei.

Încă din adolescență am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă stil și frumusețe și întotdeauna am încercat să mă adaptez tendințelor fără să mă îndepărtez de stilul propriu.

Astfel m-am decis să transform întreg formatul blogului într-unul mai feminin, dedicat în mare parte fetelor și femeilor.

Odată cu genul acesta de articole și recenzii am reușit să atrag atenția câtorva brand-uri și persoane astfel încât am dat startul unor frumoase colaborări. Unele dintre ele au încetat fiind proiecte pe o durată determinată de timp, pe când altele încă persistă și se dezvoltă în fiecare zi.

Una dintre colaborările foarte dragi mie este cea cu Andrei Cojocaru despre care găsiți mai multe informații în secțiunea Colaborări. 

right
În prezent, blogul meu are un număr de Followers format din 3 cifre și aș vrea să le mulțumesc tuturor în parte pentru că fiecare Follow pentru mine reprezintă un act de susținere și mai ales de încurajare pentru a continua să scriu despre ceea ce îmi face plăcere.

Blogul meu este atât hobby-ul meu cât și un mini-job pe care îl tratez cu seriozitate din respect pentru cititorii mei.

Blogul meu este un drum pe care am ales să îl urmez și sper că acesta va fi unul lung și mai ales incitant, pentru că atât timp cât am tovarășii de drum alături, cu siguranță merită fiecare pas pe care îl facem împreună!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s